Han berättar för sin hund att han köpt ett nytt djur från djuraffären! Reaktionen? Bedårande!

137

Vissa hundar föredrar att vara de ensamma djuret i ett hushåll. De vill inte vara bland katter eller andra hundar och de kan även tycka att små barn kan vara irriterande.

Men det finns massor av hundar som absolut älskar och avgudar att ha andra sällskapsdjur runt sig. De trivs med att alltid ha någon annan att leka eller kela med. Det är precis så hunden i detta roliga videoklipp känner, men av alla möjliga husdjur hans ägare kunde ha köpt till honom, har han bara ögon för ett. Han har siktet inställt på en bedårande fluffig kattunge och en söt liten katt syster skulle vara absolut perfekt komplement i hans liv!

De lustiga klippet på den svart-vitta hunden som får reda på att han äntligen fått en katt har redan setts av över sju miljoner människor och det är lätt att förstå varför. Hunden fick en tillagd röst av sin ägare och den passar perfekt till hans handlingar, ord och mun rörelser! Vännerna håller ett ganska intressant samtal och om du någonsin har talat med ditt husdjur, kan allt detta se ut och låta bekant för dig.
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna härliga video med dina vänner på Facebook!