Det HÄR är anledningen till att hundar gillar att sitta på dina fötter! Jag hade ingen aning!

197

Om du någonsin har ägt en hund, förstår du hur kul och häftigt det är. Trots allt, finns det en anledning till varför man säger, ”hunden är människans bästa vän.” Det är sant! Hundar är otroligt kärleksfulla och lojala djur som kommer att vara din bästa vän för livet.
[adsense2]

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_0

Men visste du att det finns en anledning bakom varje hunds handlingar? Jag visste inte att det betydde något när hundar gör olika åtgärder.

Vi har skapat en översättnings guide som hjälper dig att bättre förstå din hund!

När han ger dig gåvor…
Har en hund någonsin lagt något i ditt knä utan anledning? Tja, det finns en anledning till varför han gör detta. En hund tycker om att visa upp sin förmåga, och han vill ge dig en present. Chansen finns att de presenter han ger dig också är saker som han vill ha. En hund är mycket smart!

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_1

När hon tar över sängen…
Varför sprider en hund ut sig över sängen, så att du inte får något utrymme att sova? Tja, beror det på att hon vill vara med andra medlemmar av hennes pack, och om du är hennes kärleksfulla ägare, vill hon vara med dig!

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_2

När han sitter på dina fötter…
Hundar har alfaegenskaper nästan som människor. När en hund sitter på fötterna, har han markerat sitt revir och hävdar att du är medlem i hans pack.

Alternativt, om du har en blyg, passiv hund, är detta hans sätt att lugna sig själv att du är där för honom.

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_3

När hon sätter tassarna i luften…
Detta är ett tecken på koncentration. En hund gör detta när hon tänker på en lysande idé.

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_4

När han gäspar…
När han gäspar är de mest sannolika skälet samma som en människas gäspning. Din hund behöver förmodligen kaffe. Han kan vara trött eller uttråkad, eller så kanske han har sett dig gäspa, så han gäspar som svar (gäspar är smittsamt!).

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_5

När hon stökar till i soffan…
Någonsin kommit hem till en röra som hunden gjort? Jo det är antagligen för att hon har separationsångest och inte kan vara borta från dig för länge. Valpar tenderar att göra detta oftare, eftersom de inte är vana vid att vara borta från dig ännu. Du bör ta din hund på promenader för att hjälpa dem frigöra energi!
this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_6

När han lutar sig mot ditt ben…
Om din hund lutar sig mot benet, behöver han uppmuntran. Han vill att du ska upprepa din kärlek till honom och försäkra  honom att allt är säkert och bra. Han söker tillgivenhet, så ge det till honom.

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_7

När hon kurar ihop sig…
Om en hund kurar ihop sig, gör de sig osynliga. Det är en överlevnadsinstinkt alla djur har, och det är vanligt hos misshandlade djur. Var försiktig och ha tålamod med din hund, och visa henne lite kärlek!

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_8

När han stirrar på dig…
Det är för att han älskar dig och han kommer att titta på dig med all sin passion och tillgivenhet. Han litar på dig, så var stolt över det!

this_is_what_it_means_when_dogs_do_certain_things_9


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!