Tonåringarna upptäcker en herrelös hund som ligger i snön och fryser. Då inser de att hon inte kan röra sig!

2517

Alla hundar förtjänar att behandlas med kärlek och respekt. Och när en hund blir skadad, är det vårt uppdrag att hjälpa den. Men det hände tyvärr inte med denna hund. Åtminstone inte till att börja med. Hunden var ute och gick längs en kall väg när hon blev påkörd av en bil.

Och föraren var så omänskligt att han inte stannade bilen – han bara körde på. Hunden lämnades vid vägkanten, och var nära att frysa ihjäl. Men lyckligtvis dök det upp hjälp, i form av några tonåringar .

De var ute och gick när de såg den stackars hunden.
[adsense2]De insåg genast att de var tvungna att göra något. De larmade myndigheterna.

Så småningom dök organisation ”Alberta Spay neutrum Task Force” upp och tog hunden till närmaste veterinär. Där det upptäcktes att hunden hade en fraktur på bäckenet, som var anledningen till att hon inte kunde röra sig.

Efter att veterinären korrigerade hennes bäcken och gav henne medicin, fördes hon till ”Alberta Animal Rescue Crew Society.” Personalen uppskattar att hunden, som heter Muskot, är ungefär sju månader gammal. De beskriver henne om en söt och kärleksfull hund.

Muskot är nu på bättringsvägen och kommer snart att vara redo för att bli adopterad. Och tills den dagen kommer, har hon en säker plats att vara borta från vårdslösa förare och elaka människor.

Lyckligtvis för Muskot dök tonåringarna upp och insåg att de var tvungna att hjälpa till. Ett kärleksfullt hem är välförtjänt för den stackars hunden, och förhoppningsvis hon har ett långt och lyckligt liv framför sig.

Muskot känns som en otroligt trevlig och bra hund. Dela den här artikeln om du håller med!