Pizzabudet var på väg för att leverera en pizza. Sedan kom den här killen utspringande på vägen!

1269

Mycket få människor struntar i att hjälpa till när de ser en lös hund på gatan. Många är skeptiska, tänker kanske att de kan vara sjuka och smittsamma eller att de kommer att bita. Som ett resultat förblir dessa hundar på gatan, ofta under långa perioder. Men lyckligtvis för hunden Snickers, var inte hans historia så ledsen …

Det var när Steven Donovan, ett pizzabud från Montana i USA, var ute på ett vanligt skift, när han såg en svart hund som sprang längs vägen. Han var orolig för hunden, och beslutade sig därför för att hjälpa till. Han lockade till sig hunden, och såg på hans halsband att hans namn var Snickers. Ägarens adress var också skriven på halsbandet.

Så Steven tog Snickers till sin bil och körde till adressen som stod på hans halsband. Och han märkte att ju närmare de kom, desto mer upphetsad blev Snickers – det var tydligt att han visste att han snart skulle vara hemma. Men Snickers ägare var inte hemma, så Steven lämnade honom hos en granne, som senare kunde ge honom till hans ägare.

”De som hade beställt pizza var tvungna att vänta …”, säger Steven. ”Men de var inte arga när jag förklarade vad som hade hänt. Jag kunde inte lämna hunden ensam på gatan. ”

Snickers verkade inte bry sig om maten i bilen:

”Hunden var riktigt cool, han försökte inte ens att äta pizzan”

Och det är ganska uppenbart att Steven Donovan har ett hjärta av guld:

”Jag hade inte brytt mig om jag hade fått sparken för detta. Jag såg bara en hund som sprang lös på gatan, och var tvungen att hjälpa till. ”

Lyckligtvis för Snickers, finns det goda människor som Steven Donovan.

Dela den här artikeln för att hedra Steven och hans fina gest!