Hans flickvän krävde han gjorde sig av med hunden! Hans reaktion? Underbar!

4425

I romantiska relationer, är det oftast ett dåligt tecken när saker kommer till ett ultimatum. När en person tvingar någon att göra ett omöjligt val, är det ett vanligt tecken på större problem i relationen.

När den här mannen och hans flickvän diskuterade att flytta ihop, fanns det ett problem: hans flickvän hatade hans hund. Så hon gav honom ett val: det var antingen hon eller hunden…

Strax efter gjorde han denna annons på Craigslist: ”Min flickvän gillar inte min beagle Molly. Så jag måste omplacera henne. ”

”Hon är renrasig från ett förmöget område och jag har haft henne i 4 år. Hon gillar att leka lekar. Inte helt tränad. Har långt hår så hon behöver mycket underhåll.”

”Stannar uppe hela natten gläfsande men sover medan jag arbetar. Äter bara den bästa, dyraste maten. Kommer aldrig för att hälsa på dig vid dörren efter en lång dag eller ger dig villkorslös kärlek när du är nere. Bits inte men hon kan vara elak som fan!”

Han avslutade inlägget: ”Så … är någon intresserad av min 30-åriga, själviska, onda, pengakåta flickvän? Kom och hämta henne! Jag och min hund vill få henne omplacerad, så fort som möjligt!! ”

Haha! Det är en tuff position att vara i, men det låter definitivt som att killen gjort rätt val. Att få någon att lämna ifrån sig sitt husdjur är helt enkelt för mycket begärt!

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!