Han har gråtit hela dagen. Men när mamman ser hans ansikte? Händer något OTROLIGT…

56

Möt Juice: han är den snällaste hunden du någonsin kan träffa. Han har beskrivits av personal som ”en gosig, kärleksfull, underbar hund”, men av någon anledning, verkar det som om Juice har haft en hel del problem att hitta ett evigt hem.

Juice har varit på djurhemmet i över 10 månader, och medan han inledningsvis verkade glad blev han mer och mer deprimerad och började att ”förlora sig själv.”

[adsense2]

En anställd tog Juice hem till sig för en ”övernattning,” bara för att ge honom lite andrum från de deprimerande villkoren på djurhemmet. Men när det var dags att åka tillbaka blev han ännu mer ledsen.

I timmar kunde de höra honom gråta.

Även om den här videon är svår att titta på, är det faktiskt något av de bästa sakerna som någonsin kunde ha hänt Juice. Personalen hörde hans snyftningar i fjärran, så de bestämde sig för att göra en snabb video som visar hur dåligt den här hunden mådde. Under loppet av en dag, filmade de honom varje timme, och han slutade aldrig att gråta.

Denna video har efter det gått viral, och nu får djurhemmet in massor med samtal om adoption som de kan gå igenom och hitta det bästa hemmet till Juice! Ganska snart kommer han att vara i ett nytt hem omgiven av kärlek och vänlighet. Det blir inte mycket bättre än så.

Även om det är bra för Juice att han håller på att adopteras tack vare sin virala video, är det bra att komma ihåg alla de andra hundar som inte har turen att filmas. Bara för att de inte har ”gått virala” betyder inte det att de inte har rätt till ett hem fyllt med kärlek. Varför köpa en hund när man kan adoptera!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!