Enorm varg sitter bredvid kvinna, se vad som händer när de får ögonkontakt!

4057

Denna video av en majestätisk varg som har ett speciellt band med ett vildmarks arbetare som heter ”Danielle” kommer få ditt hjärta att smälta. (videon nedan).

Kekoa, 8, är en gråvarg som bor i Colorado Wolf and Wildlife Center.

Även om Kekoa gör allt en normal varg skulle göra, gillar han också närvaron av människor. Gråvargar är i allmänhet sällskapliga djur och håller sig i flock om sex till tio vargar.

Vargen på 52 kg flyttades från Seacrest Wolf Bevara i Florida och kom till Colorado. Hans namn betyder ”modig” på Hawaiian.

”Kekoa är en vacker ung kille med en söt personlighet, vilket är bra eftersom att han älskar att hälsa på besökare med varg kyssar”, säger hans biografi på centrets hemsida.

”När han sätter tassarna på någon annan persons axlar blir han ca 213 cm lång.”

Filmen visar det ögonblick då Kekoa gosar med Danielle, som inte visar någon rädsla alls det ögonblick hon sitter bredvid honom.

”Jag har alltid haft en passion för naturen och djur”, säger Danielle på webbplatsen ”Dessa vargar har mitt hjärta och jag är hedrad över att ha blivit antagen till deras flock.”

Kärleksfesten slutar inte där. Sakara, Kekao syster, kommer förbi för att kyssa Danielle i ansiktet. De tre ger gärna kyssar och kramar till varandra.

Sen kommer Sakara mot personen som filmar och slickar på hennes hand.

”Eftersom att han blivit uppfostrad av människor och flask matats från den tid han föddes, är han mycket väl socialiserad, vilket innebär att han har sällskap med människor,” berättade Danielle. ”Detta är inte detsamma som domesticerade eller tama. Han är fortfarande ett ”vild”djur, och han tenderar att visa det när han är runt hans syster. En varg i det vilda skulle inte agera på detta sätt.”

Gråvargar blev nästan jagade till utrotning i de lägre 48 staterna, enligt Daily Mail.

De har dock sedan återinförts i vildmarken. De har mestadels dött ut i Europa, men många har överlevt i Alaska, Kanada och Asien.
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!