De lämnade sin katt ensam hemma! Då upptäcker de henne göra det HÄR i vardagsrummet!!

233

Balett är en intensiv form av dans. Människor övar i åratal, även decennier, för att fullända dansstegen. Denna form av dans kräver engagemang, utvecklade färdigheter och en naturlig begåvning.

Tänk på att du stödjer alla din vikt på tårna och hoppar genom luften. För att dansa balett behöver du vara oerhört stark och otroligt flexibel. I grund och botten, om du är en balettdansös, är du minst sagt en superhjälte.

ballet-cat-japan-43

Det är sant, det finns en katt som kan dansa balett, och det är ganska otroligt. Ta en titt på dessa bilder, så kommer du förstå vad jag menar.

ballet-cat-japan-52

Denna katt ställer sig på tårna och förbereder sig för en piruett. Det är mer än vad jag kan göra. Hon hoppar och snurrar genom luften.

ballet-cat-japan-45

Jag tror inte att jag hade kunnat snurra så om jag ens var på en studsmatta!

ballet-cat-japan-44

Hennes poser är grymma och det är uppenbart att hon har övat, och det finns en viss skönhet i att se en sådan majestätisk varelse utföra en sådan perfekt dans.

ballet-cat-japan-46

Jag önskar bara att vi hade allt detta på video i stället för bara stillbilder!

ballet-cat-japan-13

Dessa bilder är helt fantastiskt, jag är säker på att du håller med, och även om jag gärna vill se mer av dem, måste jag tyvärr säga att jag inte vet denna professionella kattens namn.

ballet-cat-japan-7
[adsense2]


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!