Uppenbarligen skyldig valp har förstört hela huset! – bryr sig inte att mamma är rasande!

55

Boomer kanske ser söt ut men det betyder inte att han inte kan förstöra hela din dag! Mamman har gjort sitt bästa för att ha en ansvarsfull och ren hund, men det visar sig att denna stora killen kanske behöver lite mer utbildning!

Mamman har sakta tränat sin valp att vara bekväm med att vara ensam i huset när hon är borta på jobbet, och trots att hon trodde att Boomer var redo, visade det sig att hon hade riktigt fel.

När hon kom tillbaka en eftermiddag var hon chockad att hitta avslitet papper i hela huset. Det såg ärligt ut som att en tornado hade gått igenom allt, men det fanns bara ett problem. Hennes hund såg helt oförstörd ut!

Medan vi alla är vana vid att se hundar med skyldiga ansikten när deras människor tycker att de har varit dumma, har Boomer har ett poker face som kan vinna honom en miljon. Oavsett hur mycket mamman försöker få honom att skämmas lite, stirrar han på henne som om ingenting är fel.

Även om mamman är rasande, och lite upprörd över hur illa han betett sig, kunde hon inte låta bli att le lite. Hans ansikte ser så tomt och sött ut att hon inte kunde hålla sig arg mycket längre. Det verkar som Boomer har räknat ut det perfekta sättet att bli av med alla problem oavsett gärning!
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Vänligen dela denna förtjusande video om du inte heller kan vara arg på Boomer!