Pitbullen räddades från misshandel – men håll ögonen på mannen i gult…!!

621

Det är alltid så hjärtskärande att veta att djur kan drabbas av misshandel eller grymhet av sina ägare. Tyvärr är det inte så ovanligt, och vi måste göra allt som står i vår makt för att rädda djur som inte har någon röst.

Jennifer Gerrity, en beteenderådgivare och expert för anläggning vid ASPCA, gör allt hon kan för att rehabilitera de hundar som levt under fruktansvärda förhållanden. ”Vi vill att de ska njuta av sin tid, lärande och blommande, så även något så enkelt som en leksak hjälper dem att komma ut ur sitt skal”, säger Gerrity.

Anläggningen bidrar inte bara till att arbeta på en fysisk omvandling för hundarna, men ett mental också.

I videon nedan, möter vi Jamie, en söt valp som missbrukades innan han kom till ASPCA. De tar Jamie till deras lekrum för att arbeta på att bygga upp hennes förtroende. Att jobba med djuret på långsamt sett och utsätta dem för människor, med massor av mat och leksaker, hjälper till att få lite uppmuntran till djuren.

”Vi vill börja med att lära Jamie att hon kan lita på att ingen kommer att skada henne. Alla här kommer att ge henne mat , uppmärksamhet och kärlek ” säger Gerrity.

Hon fortsätter att säga: ”Vad jag har lärt mig sedan jag började arbeta på CARE är att dessa hundar, trots vad de har varit med om, är otroligt motståndskraftiga. De är fortfarande utmärkta följeslagare, och inte nödvändigtvis med ett tungt bagage eller något. Dessa hundar lever mycket i nuet. De oroar sig inte riktigt för vad som hände med dem tidigare, när de känner sig bekväma, är de lika bra följeslagare som någon annan hund. ”

Även om det krossar mitt hjärta att veta vad Jamie tvungen att gå igenom, är det underbart att veta att hon nu är på en plats som ger henne all den kärlek och ömhet hon förtjänar!

Om du stöttar ASPCA till att göra allt det dem kan göra för att hjälpa hundar med traumatiskt förflutet, se till att dela denna video!

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!