Mormor lär sig den hårda vägen varför du aldrig ska knacka på glaset till en haj!

78

Vissa familjer älskar att skämta med varandra och släktingar går ofta in för att lura någon att falla för deras trick! Den bästa att skämta med är en som är lättlurad och ger den bästa reaktionen! De som visas i den här videon passar bra in på det.

De valda offret för familjens ståhej råkar vara mormor den här gången. Hon följer med sina barn och barnbarn till International Spy Museum i Washington D.C. för den dag, då dem sätter dit henne!

Det verkar som om mormor redan var dem på spåret när hon frågade högt ”Försöker ni skrämma mig?” Vid denna tidpunkt hade hon just gått in till museets haj tank, och en av hennes släktingar säger till henne att röra vid akvariets glasruta. Så mormor sträckte försiktigt ut handen och rörde vid tanken, men ingenting hände! Efter att ha knackat igen, hände fortfarande ingenting!

När hon kollar bakom sig mot kameran verkar hon förvirrad, ingenting händer och hon är inte säker på vad hon ska göra av det hela. Det är när hon bestämmer sig för att ställa sig för en närmare titt genom tankens fönstret, och sedan BAM!! En enorm, skrämmande vithaj trycket sitt huvud rakt mot mormor. Den slår huvudet i glaset och krossar det i tusen bitar, då ramlar hon bakåt i skräck. Chocken av det hela gör att den stackars kvinnan snubblar och hon hamnar på golvet!

I samma ögonblick mormor inser att det hela är fake och hon att hon blivit lurad, skrattar hon och gråter ut ”ni skrämde sk*ten ur mig!!”

Det är bara en tidsfråga innan hon ger igen!
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!