Mamma säger till hennes golden retriever är det dags att gå hem, då VÄGRAR han att flytta på sig!

98

Golden retrievers är väl kända för att ha unika och fåniga personligheter. Medan vi vanligtvis föreställer oss dessa hundar som energiska och helt lojala djur, verkar det som Rufio kan vara ett undantag från normen!

Rufio och hans mamma hade en ganska spännande dag på den lokala djuraffären, men när det är dags att gå hem har denna håriga följeslagare ett litet problem med sin människas plan. När paret kommer närmare och närmare utgången, inser den här hunden snabbt vad som pågår och låter sin kropp släpa.

Mamman har absolut ingen aning om hur man får honom att lyssna på henne. Det verkar som om denna hund är smart nog att räkna ut hur man passivt motstår sina människor och förblir helt stilla! Han stannar helt orörlig när hans mamma försöker få honom att gå, men han lyssnar bara inte.

Med honom i en sele, drar mamman långsamt honom över det hala golvet, men det ändrar inte på Rufio!

Så småningom, lägger sig denna förtjusande valp på ryggen och sätter tassarna i luften – det verkar som om detta söta lilla kille vill leka istället. Han verkade veta precis hur dum han var, men han blir kvar på marken!

Tror du Rufio fortfarande är kvar på marken eller lyckades mamman få honom hem?

Vad skulle du göra om din hund gjorde detta offentligt? Låt oss veta i kommentarerna nedan!
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Och dela denna förtjusande video om du skulle älska att leka med Rufio!