Mamma berättar för hennes kakadua att han inte får gå ut. Fågeln får då ett RASERIUTBROTT!! Haha!

44768

Eric legenden lever upp till sitt namn, han är en levande legend. Hans galna upptåg och galna beteende gav honom titeln och när du ser honom i aktion i den här filmen kommer du även förstå varför han kallar sig ”* pip * ing legend!”

Först och främst,så är Eric en kakadua. Arten är känd för att vara högljudda men Eric tar och vevar upp det till en helt annan nivå! Han skriar och skriker när saker inte går hans väg och det är precis vad som händer i det här klippet. Den vackra lilla fågeln ser fram emot att gå ut för sin dagliga promenad men regnigt väder förstör hans planer. När hans mamma sa till honom att han var tvungen att stanna inne flippade ut.

Hellre än att förbli lugn så bestämde Eric att gå på en destruktiv framfart. Han tog en massa mynt och en efter en han kastade dem från hyllan med näbben. De ramlade högljutt till våningen under och oavsett hur många gånger hans ägare skällde och varnade honom att inte göra det längre, fortsatte han! Han stampade vilt fram och tillbaka, skriade och gjorde en stor röra för sin mamma .

Eric är definitivt den mest underhållande kakadua i hela Australien, som är där han bor med sin beundrande mamma och pappa.

Alla Eric The Legend videos är lustiga så om du haft här, gör dig själv en tjänst och kolla in resten för att se mer av hans episka vredesutbrott och legendariska beteende. Han är alltid upp till något rackartyg, vare sig det är att kasta sin broccoli på golvet, skälla på lokala fåglar och familjens hund, eller skrämma grannens katt.

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!