Han öppnar dörren och ser 12 otåliga katter som KRÄVER att bli matade!

109

Om du äger en katt, då vet du att de inte är tysta när de är hungriga.

Jag har en katt som skulle putta ner varje enskilt objekt på mina hyllor ner i golvet tills jag går upp för att mata honom på morgonen. En annan av mina katter jamar högt utanför min dörr tills jag är uppe.

Om katter hade tummar, skulle vi människor vara helt värdelösa för dem. Eller kanske inte! Dessa gård katter kan jaga bra på egen hand, men är fortfarande beroende av deras mänskliga pappa för mat.

Corey Karmann bor på en gård i Nebraska och varje dag kommer han hem från jobbet och hittar en armé av katter som väntar på honom utanför hans ytterdörr. De vill ha sin mat!

Han tog hem katterna till sin gård för att få hjälp med hans mus problem och i sin tur mata katterna och hålla dem säkra. Han har skaffat sig en samling av kattungar över tiden, nu har han 12 katter som strövar mellan hans gård och hans pappas gård 130 meter bort.

Denna hälsning vid dörren är en vardaglig sak, så Cory beslutar att filma det en dag för att visa alla. Han kan höra katterna även innan han öppnar dörren, men när han faktiskt öppnar den, blir varje katt vild tills de matas.
[adsense2]
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!