Hon säger åt hunden att hoppa ur barnsängen, då blir han tokig!

940

Familjehundar är ofta mycket vänliga, söta och bedårande när de är runt små barn. Många kommer även ta tips från barnen och agera på ett liknande sätt, medan andra är mer som en förälder och håller ett vakande öga över barnen i sin familj.

En Boston Terrier som heter Humphrey visade sig vara mer än bara en bästa vän till familjens unga dotter Keira. Nedan kan du se hunden leva rövare till hennes glädje! Han hoppar runt i sovrummet, hoppade från sängen till krubban och sedan ut på golvet och tillbaka runt. Det är nästan som om han har sin egen hinderbana!

Humphrey är definitivt en galen pälsboll fylld med energi och han lyssnar verkligen inte på matte. Varje gång hon säger åt honom att komma ur sängen tittar han bara på henne med ett uttryck i ansiktet som säger ”vadå??” I stället för att följa hennes order fortsätter han skutta runt i rummet! Vid ett tillfälle försöker mamman ännu en att tala om för honom att hoppa ur sängen, men han svarar genom att bara snurra runt ett par gånger innan han kryper ihop i en mer bekväm ställning!

Samtidigt ser Keira ut som hon har hur roligt som helst ut, fnittrade och skrattade åt hennes tokiga hund. Hon älskar uppenbarligen Humphrey, och vice versa! Enligt deras mor, har det bedårande paret vuxit upp en hel del sedan den här videon spelades in. I en uppdatering skrev hon att Keira och Humphreys band fortfarande är starkt! De är oskiljaktiga! Det är kul att se ett barn och en hund vara bästa vänner! Och nej han lyssnar fortfarande inte. Haha!

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!