Han griper henne blöjan och kastar henne över gården! Då ser mamman det OTÄNKBARA!

582

Att ta hem en räddningshund och ge den ett evigt hem kan vara ett av de mest givande ögonblicken i någons liv. Dessa djur kommer ofta från dåliga hem och har en historia av missbruk, så att slutligen ge dem utrymme att leva, äta, och massor av kärlek är verkligen en gåva bättre än någon annan.

Så när en familj i Australien bestämde sig för att ta en misshandlad Doberman som heter Khan till sitt hem,  kunde de inte vara lyckligare.

Men på den fjärde dagen i sitt nya eviga hem, såg Catherine deras doberman som agerade konstigt runt hennes 17-månader gamla dotter som heter Charlotte. Han slet runt henne i trädgården, och innan mamman kunde göra något, såg hon hennes lilla flicka flyga genom luften.

Det var då mamman såg otänkbara …
[adsense2]

y1

Dobermans kommer ofta med ett ganska dåligt rykte som ”aggressiva” hundar. Med sina strömlinjeformade kroppar och deras intensiva utseende.

y2

Så vacker!

y3

 

Innan mamman hade chansen att reagera, tog Khan Charlotte i hennes blöja och kastade henne över gården. Det var då hon hörde hunden gläfsa av smärta.

y4

Khan hade blivit biten i tassen av en stor orm. Australien är hem till några av världens farligaste djur, och denna ormens gift kan döda en människa lätt. En flicka av Charlotte ålder och storlek kunde det ha gått riktigt illa för.

Men Khan, biten i tassen, höll ormen i schack. Han stod mellan den lilla flickan och en dödliga varelse.

y5

Historien var så fantastiskt för en hunds kärlek och mod, att historian snart blev viral. Han var i nyheterna runt om i världen och det är ingen överraskning varför människor namngav honom ”Khan The Wonder Dog!”

y6

Lyckligtvis, lyckades mamman köra honom till en klinik som hade ett motgift, och Khan överlevde.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!