Golden retrievern tar bröd i munnen och tittar ner i vattnet. Men vad som händer? WOW!

200

Det finns många smarta hundar där ute i världen, och en av dem kallas Rani. Hon är en härlig golden retriever som också utbildats för att fungera som ledarhund. Hon blev utan tvivel vald för jobbet för sin intelligens, eftersom hon är helt klart en smart hund. Förutom hög intelligens så hon har även några andra egenskaper som gör hennes lämplig som ledarhundar, nämligen tålamod och fokus. Det ser vi i detta klipp av henne när hon fiskar.

Ja, du läste rätt. Hon gillar att fiska, och som ni kan se i videon, är hon mycket bra på det! Enligt hennes ägare säger i det här inlägget, så har hon ”fångat många fiskar och några sköldpaddor.” Det är en ganska häpnadsväckande talang för en hund som varken kan använda spö eller lina. Istället använder Rani bröd som bete för att locka fisken närmare. Hon går halvvägs ner i vattnet och står helt stilla. Brödet flyter på ytan runt henne, medan hon stirrar koncentrerat i vattnet. Så när det är dags, fångar hon fisken som en expert med en blixtsnabb rörelse.

[adsense2]

I detta klipp kan vi se hur stolt hon är när hon promenera tillbaka med svansen som viftar när hon går med dagens fångst i munnen. Vilken söt, smart och vacker hund!

Vänligen DELA denna fina hund med familj och vänner 🙂


Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!