23 förtjusande pandabebisar kryper nära varandra! Videon orsakar uppståndelse runt HELA världen!

697

Pandor är några av de mest älskade djuren runt om i världen. Deras bedårande ansikten och söta lynne som genom bilder och videor – få dem att se ut som levande uppstoppade djur. Det gör att du vill gosa med dem och ta en tupplur i deras mjuka päls.

Men i den verkliga världen, är saker mycket hårdare för pandor än vad deras söthet kan avslöja.

När folk tänker på hotade och jagade arter, är det vanligtvis inte pandor man kommer att tänka på. Ändå har denna vackra art kommit alltför nära utrotning för bekvämlighet.

Tack och lov, ser det nu bättre ut för pandans population och närvaron av dessa 23 pandabebisar är ett bevis på detta faktum. Dessa sötnosar gjorde sin debut i Kina och en publik rusade för att få sig en titt.

De söta små bebisarna bidrar till att sakta men säkert återställa pandans population, och det är en underbar sak. Vem vill leva i en värld utan dessa söta varelser?

Den goda nyheten är att dagen är inte trolig att komma snart. Med den senaste tidens ökning av världens pandor, har deras status nedgraderats från utrotningshotade till sårbara. Det innebär att vi närmar oss en fullständig och blomstrande panda population igen.

Det är så otroligt att veta att vi kan vända något dåligt och hitta lösningar på bästa möjliga sätt när det gäller dessa djur.
[adsense2]
Vänligen dela denna förtjusande video med alla du känner!